Let's Talk: Dengue and Vaccination











30 APRIL 2023 (SUNDAY), 09:00-13:00

THE ZENITH (LEVEL M1), THE VERTICAL CONNEXION CONFERENCE & EVENT CENTRE, KUALA LUMPUR

"In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not."—Albert Einstein

Let's Talk: Dengue and Vaccination is a health communication workshop focusing on enhancing physicians' patient counselling skills in the areas of dengue and vaccination. By attending this workshop, physicians will gain insights into the local dengue epidemiology and the role of vaccination in Malaysia's dengue prevention landscape, as well as an understanding of vaccine hesitancy and ways to overcome it. Pairing these insights with our two-way communication workshop, physicians will take home practical tips and techniques for conducting an effective conversation about dengue and vaccination with anyone.

We hope to see you among the participants!





Speaker lineup



Chairperson and speaker

Professor Datuk Dr Zulkifli Ismail

Consultant Paediatrician and

Paediatric Cardiologist

KPJ Selangor Specialist Hospital



Speaker

Dr Rahmat bin Dapari

Public Health Medicine Specialist and
Senior Medical Lecturer
Universiti Putra Malaysia



Speaker **Dr Jose Miguel (Awi) Curameng**Regional Medical Director

MIMS (Hong Kong) Ltd.



Speaker

Associate Professor Dr Sharifah

Faridah binti Syed Omar

Infectious Disease Consultant and
Senior Medical Lecturer Universiti Malaya

MIMS (Hong Kong) Ltd.		nfectious Disease Consultant and or Medical Lecturer Universiti Malaya
Agenda		
Time (MYT)	Session details	
09:00–09:05 (5 mins)	Welcome remarks	
09:05–09:10 (5 mins)	Opening remarks and introduction	
09:10–09:30 (20 mins)	current dengue situation	• •
09:30–09:50 (20 mins)	disease, Datuk Dr Zulkifli	
09:50–10:10 (20 mins)	Universiti Malaya An expert in infectious dis	harifah Faridah binti Syed Omar sease, Dr Sharifah will give us an ngue vaccine pipeline and a dengue
10:10–10:30 (20 mins)	Panel discussion	
10:30–10:45 (15 mins)	Break	
10:45–11:15 (30 mins)	techniques for conductive with patients (or with a Dr Jose Miguel (Awi) Cura An expert in medical compart through the tips and techniques and the street of	ific message: Tips and cting an effective conversation anyone who matters) ameng MIMS (Hong Kong) Ltd. amunications, Dr Awi will guide us niques on patient communication, countering medical misinformation to ges to enhance patient care.
11:15–12:55 (100 mins)	handling objections Dr Jose Miguel (Awi) Curr Facilitators: Dr Sharifah F Dr Thahira Jamal Moham A workshop to practice th	ed, Dr Koh Kar Chai e tips and techniques of delivering yone who matters, hosted by Dr Awi
12:55–13:00 (5 mins)	Summary and closing	remarks



For enquiries, please contact



Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

VV-MEDMAT-84589 | March 2023 | For healthcare professionals only